joi, 22 ianuarie 2009

Electrocasnice pentru bucatarie - partea II

Masina de spalat vasele in varianta incastrabila exista sub doua forme 45 cm si 60 cm. Se alimenteaza cu apa rece, iar la evacuare se conecteze la sifonul chiuvetei (care are aceasta optiune din fabricatie). Foloseste detergent special sau pastile, iar inainte de utilizare vasele se curata de resturi (se recomanda sa exista tocator resturi menajere montat la chiuveta).Masina de spalat rufele se poate incastra in mobilier (cu usi/fara usi) in cazul in care nu exista suficient spatiu in locuinta. Masinele incastrabile, prezinta caracteristici dimensionale si fizice speciale pentru a se putea monta usa mobilierului. Aceasta varianta este mai scumpa si nu are finisajele exterioare ca a celor independente.Alte aparate electrocasnice in bucatarie:
Combina frigorifica poate fi incastrata in cadrul mobilierul pentru a pastra caracteristicile unitare ale garniturii de mobilier. La alegerea combinei frigorifice este bine sa se ceara vizionarea unei variante cat mai aproape a celei dorite. In functie de producator exista diferite caracteristici si optiuni cele mai cautate fiind variantele cu volume mari, no-frost in zona de congelator, circulatie de aer in frigider, compartimentare buna, frigobar sau zona de gheata/fulgi/apa rece.
Masina de cafea
incastrabila este mai putin cautata dar a inceput sa fie ceruta de persoanele care vor sa fie o bucatarie completa. Cu un exterior apropiat de cuptoarele cu microunde, masina de cafea este o prezenta moderna si eleganta in orice bucatarie.
Racitor de vinuri - aparat pentru cei care au suficient spatiu, sunt cunoscatori si consumatori de vinuri sau pur si simplu vor un astfel de aparat in bucatarie.
Tocator de resturi menajere
- considerat un accesoriu al chiuvetei este un aparat foarte util deoarece micsoreaza cantitatea de resturi menajere care se arunca la cosul de gunoi. Este simplu de montat si de utilizat/intretinut, nu necesita alte improvizatii sau modificari la chiuveta sau mobilier, deci se poate achizitiona si dupa montajul mobilierului de bucatarie.
Sertar termic
- piesa speciala care se monteaza sub cuptorul cu microunde sau masina de cafea pentru a aduce vesela la temperatura ideala pentru servirea alimentelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu