joi, 18 martie 2010

Mobila bucatarie din MDF


Placa fibrolemnoasa de densitate medie ( MDF = Medium Density Fiberboard) este cel mai folosit material in confectionarea mobilierului de baie si bucatarie. Are o densitate intre 530 si 800 Kg/Mcub este un material destul de dur si mai rezistent decat palul la umeditate.

Avantajele mobilierului din MDF sunt: finisaje excelente, o gama variata de culori, densitate mai densa a fibrei ce ofera si o rezistenta mai buna in timp.
Dezavantaje: preturi sensibil mai mari (din cauza prelucrarii costisitoare), dimensiuni stas.

Nota: din MDF se realizeaza doar fronturile - usile mobilierului, restul corpului mobilei se executa din PAL melaminat. Doar in cazul dulapurilor de baie se poate folosi in intregime MDF (pentru o mai buna durabilitate in timp recomandarea noastra e ca MDF-ul sa fie vopsit).

Multi oameni considera ca mobila din lemn, lemn masiv este mai frumoasa decat cea realizata din PAL sau MDF. Daca insa placa de PAL sau MDF este acoperita cu furnir de calitate sau cu melamina care imita lemnul, si mai este si dublat in cazul palului) mobila rezultata devine un competitor puternic pentru solutia clasica la cele doua capitole de evaluare ale unui produs: pretul si calitatea.

Va asteptam aici pentru mobilier la comanda ! Sunati acum !

2 comentarii: