joi, 18 martie 2010

Mobilier de bucatarie din PAL melaminat




Acordam o mare atentie esteticului unui mobilier si mai putin ne intereseaza din ce este confectionat acesta, ce durabilitate au materialele in timp, cum se comporta si care este garantia lor.

1. Placa aglomerata lemnoasa (PAL) este folosita foarte des de catre producatorii de mobilier datorita pretului mai scazut decat in cazul MDF ului si a faptului ca se prelucreaza mai usor decat acesta. Diferenta majora o face densitatea fibrei placii de pal care este mai scazuta ca cea de MDF. In consecinta apar avantajele si dezavantajele enumerate mai jos.

Avantajele mobilierului din PAL sunt: accesibil ca pret, rapiditate in executie, o gama variata de culori, din pal se pot executa diverse tipuri de mobilier, cu orice forme si dimensiuni.
Dezavantaje - palul este sensibil la aburi, umeditate, diferente de temperaturi ca rezultat se umfla, iar mobilierul va arata inestetic; durata medie de “viata” a mobilierului din pal este mai mica decat a mobilei din MDF.

Mobilierul din pal este recomandat pentru dressing, living, dormitor, diverse dulapuri, mese, mobila gradinita, farmacii, vitrine, mobila pentru spatii comerciale, laboratoare etc nu excludem mobilierul pentru buacatrie (in cazul in care in incapere nu exista multi aburi, nu balteste apa, nu este mare umeditate).

Echipa Mobila Comanda .com va asteapta pentru a va onora comanda de mobilier de bucatarie ! Sunati acum !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu