luni, 31 ianuarie 2011

Mobilier bucatarie - sfaturi de amenajare

Bucataria este locul in care iti petreci o buna parte din timp. Fie ca gatesti, fie ca pregatesti sandvisurile pentru serviciu fie ca faci cafeaua sau ca o bei cu prietenii, acest spatiu trebuie sa indeplineasca concomitent mai multe conditii: sa fie util si practic, sa fie intim, sa fie vesel si, la final, sa fie pe gustul dumneavoastra.

Totodata, mobilierul pentru bucatarie si unitatile de depozitare suficient de incapatoare sunt semnele distinctive ale unei bucatarie amenajate cu succes. De aceea, inainte de a porni la drum in cautarea mobilierului de bucatarie perfect, asigura-te ca indeplineste toate aceste conditii. Desigur, importanta este si estetica, insa corpurile si spatiile de depozitare trebuie sa fie cu adevarat practice si sa se adapteze nevoilor dumneavoastra.

De aceea, solutia ideala este mobila realizata pe comanda, in functie de spatiul de care dispuneti, de necesitatile si de gusturile dumneavoastra, dar mai ales in functie de bugetul alocat. In general, anumite dimensiuni sunt standard, cum ar fi adancimea de 60 cm, toate aparatele electrocasnice avand aceasta dimensiune.

In afara de depozitarea veselei si a ustensilelor de gatit, trebuie sa stabilim prioritatile: ne dorim o bucatarie mare si incapatoare, deoarece gatim mult si arta culinara ne pasioneaza, sau preferam strictul necesar?

Daca bucataria dumneavostra este mica, exista cateva „trucuri” pentru obtinerea unui spatiu mai mare de depozitare: corpurile suspendate mai inalte, un blat ce gliseaza din baza bucatariei sau rabatabil pe perete.

In privinta designul, a culorii, aflati ca mobilierul de bucatarie trebuie sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra, dar si spatiului de care dispuneti. La nivel de cromatica, sunt acceptate atat culori pale, fade, precum beige-ul, pastelurile, dar si culorile tari, pentru a imprima veselie camerei. O optiune ar fi verdele crud cu alb sau orange-ul in combinatie cu galben.

Daca doriti o bucatarie cu strictul necesar si cu accente glamour, puteti alege rosul in combinatie cu negru sau cu alb, pentru a lumina si a crea impresia de spatiu.

Mobila bucatarie
la comanda cu www.mobilacomanda.com ! Mobilierul de bucatarie mult dorit doar la un click distanta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu