sâmbătă, 9 mai 2009

Caut cel mai mic pret, ieftin sa fie....

„Acasă” nu înseamnă de cele mai multe ori o construcţie în sine, sticlă, beton, oţel şi cărămidă, ci ceea ce ascunde în sine acea construcţie: lemnul familiar al mobilei de sufragerie, pernele prietenoase ale canapelelor sau mobila din bucătărie care-ţi păstrează grijuliu vesela şi recipientul pentru cafeaua de fiecare dimineaţă.
Mobila unei case poate spune multe despre proprietarul ei: cât este de (ne)pretenţios, ce culori îi plac, dacă pune preţ pe comoditate, pe sobrietate sau pe extravaganţă, dacă îl pasionează confortul, dacă are bun gust, dacă preferă kitsch-ul etc. Mobila este spiritul unei case daca vreti, fondul şi forma, nu doar pastreaza povestea cuiva, o spune, o arată.
Oare alegem mobilierul in functie de dorintele si nevoile noastre? sau in functie de pret? ieftin, sa fie cat mai ieftin! dar oare gasim si calitate la acel "ieftin"? optati nu doar pentru un design si culori care sa va ofere linistea si confortul, ci si pentru un pret care sa reflecte calitatea. Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna, ci in general tocmai invers.

Si sa nu uitam zicala ce spune "Ieftin dai, ieftin face..." sau " cat dai, atat face..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu