joi, 11 decembrie 2008

Tendinte bucatarii 2009

Tendintele in 2009 pentru bucatarii vor fi orientate spre combinatii mai putin incarcate, linii cat mai simple, culori tari, proaspete si cat mai indraznete care dau o foarte mare libertate de decoratie. Se vor purta modele de decor cu motive florale si geometrice. In scena va intra sticla, diverse masute rotunde, dreptunghiulare, diverse corpuri - etajere "bizare", realizate pe baza tehnologiei de tip sticla slefuita de o acuratete extraordinara in ceea ce priveste imaginea. Totalitatea suprafetelor acoperite cu sticla confera un aspct deosebit, combinata cu ceramica si metale pretioase pueti obtie chiar un aspect de lux. Deasemenea ultemele propuneri din partea designirilor si a producatorilor se refera la amenajari cu tapet, veti gasi o gama foarte variata de finisaje din care se pot realiza diverse ambientari de bun gust. Inspiratie va dorim !
Sursa imagini : http://my-interior-decoration.ablog.ro/

miercuri, 3 decembrie 2008

Gaura hota

Echipa Mobila Comanda .com realizeaza gauri hota, gauri centrale termice, gauri aerisiri, perforari in beton armat cu echipament performant la preturi rezonabile. Asiguram o atmosfera curata si fara praf. Executie rapida - 20 minute. Pentru mai multe detalii acceseaza www.MobilaComanda.com sau vino cu un clik aici.

luni, 1 decembrie 2008

Gresie in bucatarie

Pardoseala cea mai recomandata pentru bucatarie este gresia portelanata sau glazurata cu un coeficient de trafic inalt si o buna rezistenta la zgaraieturi (made in Spane - nicidecum in China, gresia importata din Spania este mult mai rezistenta decat cea din China, si nu se crapa sau se sfaramiteaza asa usor la taiere). Daca holul si bucataria sunt unite cu sau fara usa folositi si pe hol acelasi model de gresie ca si in bucatarie fara intreruperi sau taieturi in model. Acest lucru va crea un efect deosebit, un loc mai spatios si va aduce mai multa luminozitate. Cat despre culori... regula de aur este: pentru spatii inchise folositi gresie deschisa la culoare si fara prea multe modele aceasta creeaza un ambient incarcat, iar pentru spatiile deschise se pot folosi si culori mai inchise, culori tari cu modele. La asortarea gresiei cu mobilierul de bucatarie sfatul nostru este sa alegeti blatul termorezistent in ton cu gresia. Daca rezultatul final este pe placul Dvs atunci puteti considera operatiunea "renovare bucatarie" cu succes. Multa inspiratie va dorim !