luni, 1 decembrie 2008

Gresie in bucatarie

Pardoseala cea mai recomandata pentru bucatarie este gresia portelanata sau glazurata cu un coeficient de trafic inalt si o buna rezistenta la zgaraieturi (made in Spane - nicidecum in China, gresia importata din Spania este mult mai rezistenta decat cea din China, si nu se crapa sau se sfaramiteaza asa usor la taiere). Daca holul si bucataria sunt unite cu sau fara usa folositi si pe hol acelasi model de gresie ca si in bucatarie fara intreruperi sau taieturi in model. Acest lucru va crea un efect deosebit, un loc mai spatios si va aduce mai multa luminozitate. Cat despre culori... regula de aur este: pentru spatii inchise folositi gresie deschisa la culoare si fara prea multe modele aceasta creeaza un ambient incarcat, iar pentru spatiile deschise se pot folosi si culori mai inchise, culori tari cu modele. La asortarea gresiei cu mobilierul de bucatarie sfatul nostru este sa alegeti blatul termorezistent in ton cu gresia. Daca rezultatul final este pe placul Dvs atunci puteti considera operatiunea "renovare bucatarie" cu succes. Multa inspiratie va dorim !

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu