vineri, 31 octombrie 2008

Gaura hota

Atunci cand vine vorba de dat o gaura pentru hota in perete si mai ales in beton incepem sa ne gandim cam de ce scule am avea nevoie si, sa fim seriosi, nu toti au in trusa lor de unelte un electropercutor sau o masina specializata ca cea de mai jos :)
asa ca solutia ideala e sa punem mana pe mouse, sa dam un click aici sau pe telefon si sa sunam la 0721.604.345 chemand un profesionist. In 15 minute maxim 20 totul este rezolvat.
De obicei gaurile de hota se dau in momentul renovarii apartamentului respectiv a bucatariei, dar daca ati amenajat deja bucataria Dvs nu este nici o problema, atmosfera de lucru este una curata fara prea mult praf si zgomot. Pentru executarea unei gauri profesioniste in beton, caramida, BCA sau piatra naturala se foloseste o tehnica diamantata (carotaj umed). Simplu si frumos.

marți, 21 octombrie 2008

Mobila bucatarie pentru birouri

Nu doar birourile sunt in tendinte... ci si bucatariile acestora... Doriti o cafea?

Elementul cheie al trendului actual "in materie de office" este combinarea practic-ului/a util-ului cu placutul, rezulta astfel un spatiu de munca relaxant, o atmosfera pozitiva si productivitate maxima a angajatilor. Oare mai e nevoie de vre-o alta cheie a succesului?

luni, 6 octombrie 2008

Bucatarii la comanda pentru gradinite

Transformam spatiul destinat bucatariei din gradinita Dvs intr-un loc functional si practic, oferindu-va mobilier de calitate. Incercam sa satisfacem gusturile exigente si rafinate ale clientilor, care apeleaza la serviciile noastre. Imbinand finetea stilului si a performantei proiectele noastre de amenajari apartamente, amenajari gradinite, amenajari farmacii, amenajari case, amenajari depozite, amenajari spatii comerciale au atras clienti din intreaga tara. Fiecare proiect necesita indemanare, atentie maxima la detalii si accesorii de calitate. Suntem aici pentru a veni in intimpinarea nevoilor Dvs.